dilluns, 31 de desembre del 2012

The Pierces - Thirteen Tales of Love and Revenge

Aquí tenim dues germanes ben talentoses a la par que de bon veure. Una cosa no treu l'altra, això està clar. I en el cas que ens ocupa, que és el seu tercer disc després del convencional Light of the Moon, han aconseguit fer tot un disc conceptual d'aquells on la suma del conjunt s'imposa a la qualitat puntual de les cançons per separat.

L'escolta d'aquest disc em fa pensar que aquestes noies devien passar una temporadeta en estat de gràcia compositiva. Tot ben lligat, una darrera l'altra ens van mostrant que els seus recursos van més enllà de la cançó folk senzilla de guitarra i veu. Aquí el que hi ha és pop de qualitat. Cal destacar per exemple la cançó Boring on s'utilitza precisament una rítmica i una melodia que fa referència a aquest estil mental d'avorriment sense que la cançó en sí sigui avorrida.

Altres perles de cançons podríem trobar Secrets o The Power of... cançó que es presenta com un coitus interruptus a cada vers, que a interpretació meva la paraula que arriba després de The Power of... és Love, com no pot ser una altre.


Puntuació: 8/10