dimecres, 2 de gener del 2013

Wii - Donkey Kong Country Returns

Nova entrega de la saga Donkey Kong Country, que es va quedar en stand-by després les seves tres entregues per Super Nintendo i corresponents remakes per Game Boy.

El joc en el seu dia va suposar una revolució gràfica donat un nou sistema ideat per la companyia Rare que permetia renderitzar en pantalla animacions i gràfics d'una qualitat superba. Per aquesta entrega en Wii, tal sols ha calgut fer ús de les capacitats 3D de la consola per mostrar un espectacle visual superior a qualsevol entrega anterior.

Però en aquest cas no són els gràfics en el que pensarem sinó en la tremenda jugabilitat i diversió que ens proposa cadascun dels nivells del joc. El joc mai arriba a cansar, sempre ofereix noves sorpreses, cada nivell és un festival de creativitat i dificultat adictiva. Tenim des del nivell típic de plataformes però amb sorpreses variades fins a nivells que ens recorden el joc de Super Nintendo com poden ser les fases amb vagoneta o els nivells de saltar de barril en barril. Tot recorda el primer joc, però aquí està de forma molt expandida i més variada, amb tot de sorpreses repartides magistralment pels diferents mons. És un joc que un cop es comença, difícil és deixar-lo fins que no te l'has acabat. Adicció pura i dura, jugabilitat perfecta, festival de petits detalls i sorpresa rera sorpresa. Això i molt més és el que conté aquest joc. Benvingut siguis de nou, Kong.


Nota: 9/10