dimecres, 2 de gener del 2013

Wii - Sin & Punishment 2

Vet aquí la seqüela d'un joc de Nintendo 64 que no va arribar a veure llum en terres occidentals, quedant com un joc de culte en aquestes terres i convertint-se en carn d'importació pels aficionats amb més ànsia d'acció trepidant i d'espectacularitat gràfica.

La seva continuació, que ara aquí comentem, va arribar a mitjans del cicle de vida de la Nintendo Wii. Òbviament sense poder competir amb gràfics amb les consoles de la competència, però sí en qualitat artística, ens trobem amb un joc de trets i acció futurista, un joc on amb una mà (la del nunchuk) controlem el personatge (que es mou sol cap endavant, amb una prespectiva 3D), i amb l'altra, apuntem el punt de mira cap als enemics i disparem fins a destruir-los.

Com és d'esperar en un joc de la companyia Treasure, el que tenim aquí és un arcade pur, adrenalina i espectacularitat gràfica. Cada nivell és un goig d'explosions i enemics diversos, destacant com no els enemics finals de cada nivell. Diversió pura, les puntuacions que queden gravades on-line ens diran en quin lloc mundial es troben les nostres fites de punts. No es pot demanar gaire més a un joc d'aquest estil. Meravella, en definitiva.

Nota: 9/10